Annonsera på PeoplePolitics

  • Annonser med socialt ansvar

    PeoplePolitics drivs av en passion att göra världen till en bättre plats och samtidigt ha en hållbar samt rimlig vinst. PeoplePolitics får ersättning för att visa kundernas annonser i PeoplePolitics. Dessutom erbjuder PeoplePolitics kommuner, landsting och stater att ha det annonsfritt i sina respektive forum. När du skapar en annons kommer du att se om något av dina riktade forum inte finns tillgängligt för reklam.

  • Som annonsör följer du våra användarvillkor

    Vi tar det på allvar att tillhandahålla ett social media som gör politik tillgängligt, faktabaserat och transparent. Vi skyddar de personuppgifter våra medlemmar beviljar oss och fortlöpande utvecklar användarvillkoren för att både ge en bra service och samtidigt hålla integriteten för våra användare. Som annonsör kräver vi att du accepterar och följer våra användarvillkor också. Bland annat ska din annons inte innehålla olagligt innehåll eller falska uppgifter. Eventuella överträdelser av användarvillkoren kan leda till att din annons tas bort.

    PeoplePolitics användarvillkor innehas, bevakas och hanteras av Stiftelsen PeoplePolitics. Stiftelsen har sedan beviljat rätten till PeoplePolitics AB att använda information inom ramen för användarvillkoren till att erbjuda medlemmarna önskade funktioner, vyer och innehåll.

Användarvillkor PeoplePolitics

Intresserad om att annonsera på PeoplePolitics

Fyll i nedan formulär så kontaktar vi dig
Skicka
Privacy:

Se igenom sökresultatet om ditt förslag redan har skapats medans du skriver in förslaget. Om förslaget redan är skapat kan bistå det genom att ange din åsikt på det istället för att skapa en dublett.

Om du inte kan hitta det förslag som du har i åtanke kan du skapa det genom att klicka på knappen "Skapa förslag".


Visa ej detta meddelande igen